Policisti izsledili voznika, ki je z avtom zapeljal na teraso lokala v Ljubljani

Črna kronika 07. Jul 202422:35 > 08. Jul 2024 19:49 2 komentarja
policija
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO

Potem ko je sinoči voznik avtomobila zapeljal na teraso gostinskega lokala na Jakčevi ulici v Ljubljani in pobegnil, so ga policisti izsledili. Lažje poškodovana je bila ena oseba.

Kot je prvi poročal portal 24ur.com, je v nedeljo voznik avtomobila zapeljal na teraso gostinskega lokala na Jakčevi ulici v Štepanjskem naselju v Ljubljani. Pri tem je bila lažje poškodovana ena oseba.

Voznik je odpeljal s kraja dogodka. Danes so iz ljubljanske policijske uprave sporočili, da je moški nekaj po 20. uri trčil v teraso lokala na območju ljubljanskih Most. Po ugotovitvah policije se je storilec v lokalu zapletel v spor, nato pa se, kot je poročal POP TV, pod vplivom alkohola usedel v vozilo in trčil v teraso lokala.

Storilec je po poročanju televizije v lokal prišel pod vplivom alkohola in fizično napadel svojo nekdanjo partnerico, ki je v nedeljo zvečer delala v lokalu. Nato je z avtom in namenoma trčil v teraso lokala.

“Po dejanju je voznik, katerega identiteta je znana, s kraja odpeljal,” so zapisali na PU Ljubljana.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila in izvajajo aktivnosti za ugotovitev vseh okoliščin dogodka in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.

Kot so za 24ur povedali očividci, je na terasi lokala nastala materiala škoda, polomljene so mize in stoli.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje