Zagorelo v hotelu Slon v središču Ljubljane, evakuirali vse goste

Črna kronika 17. Okt 202408:33 > 12:12 0 komentarjev
Hotel Slon
Foto: Google Zemljevidi

V ljubljanskem hotelu Slon je zjutraj zagorelo. Požar je že pogašen, a so preventivno evakuirali vse goste. Po prvih podatkih poškodovanih ni bilo, prav tako ni nastala večja gmotna škoda.

Ljubljanski policisti so bili okoli 6. ure obveščeni o požaru v hotelskem objektu v centru Ljubljane, in sicer je zagorelo v hotelu Slon.

Po prvih ugotovitvah policije naj bi zagorelo v delu stavbe, ki so ga gasilci že uspešno pogasili. Preventivno so goste evakuirali, po dosedanjih podatkih nihče ni bil poškodovan. Kriminalistična policija je zaključila preiskavo z ugotovitvijo, da niso bili ugotovljeni nobeni znaki malomarnega ali kaznivega dejanja, s tem je preiskava končana, so sporočili iz hotela Slon.

Pojasnili so, da je zagorelo v elektro omarici. Generalni direktor Hotela Slon Gregor Jamnik je dejal, da so evakuirali vse goste ter da so se po pol ure lahko vrnili v svoje sobe. Po njegovih navedbah v požaru ni nastala večja gmotna škoda. “Zahvaljujoč hitremu in usklajenemu odzivu naše hotelske ekipe in lokalnih služb je bil dogodek hitro pod nadzorom,” je dodal.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!