Zaradi streljanja v zrak policisti prijeli 26-letnika

Črna kronika 08. Okt 202412:29 1 komentar
nujni klici
Foto: Policija

Policisti so prijeli 26-letnega osumljenca kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Po prvih podatkih policije naj bi 26-letnik v ponedeljek zvečer na območju naselja Kerinov Grm streljal v zrak. Zoper storilca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti so preverili tudi morebitno ogrožanje helikopterja Slovenske vojske na območju Cerkelj ob Krki, vendar so ugotovili, da v tem času helikopter ni bil v zraku.

Nadaljujejo tudi preiskavo kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, saj so posamezniki iz naselja ovirali delo policistov in proti njim metali kamenje. Poškodovan ni bil nihče, prav tako niso bila poškodovana službena vozila, so še sporočili.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje