Zaradi suma posedovanja prepovedanih drog hišne preiskave na Primorskem

Črna kronika 11. Sep 202416:45 1 komentar
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

Policisti so danes zjutraj zaradi suma posedovanja prepovedanih drog na območjih občin Nova Gorica in Miren - Kostanjevica izvedli hišni preiskavi. Pri 47-letnem moškem so zasegli belo prašnato snov in zdravila, pri 44-letnem moškem pa posušeno zeleno rastlino in 16 sadik zelene rastline.

Na podlagi odredbe okrajnega sodišča so policisti pri 47-letnem moškem z območja Mestne občine Nova Gorica opravili hišno preiskavo in našli dva zavitka bele prašnate snovi in zdravila oziroma tablete s psihoaktivnim učinkom, ki so jih zasegli in zaradi suma na prepovedano drogo poslali v nadaljnjo analizo.

Če bo analiza potrdila prisotnost prepovedanih snovi, bodo proti osumljencu sprožili prekrškovni postopek, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Prav tako so hišno preiskavo s področja prepovedanih drog policisti opravili pri 44-letnem moškem iz občine Miren – Kostanjevica. Med hišno preiskavo so našli in zasegli posušeno rastlino in 16 sadik zelene rastline, za katere sumijo, da gre za konopljo.

Po opravljeni analizi zaseženih rastlin bodo tudi v tem primeru zoper osumljenca uvedli prekrškovni postopek.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje