United Group s platformo EON TV tudi v Grčiji

Gospodarstvo 21. Okt 202113:41 > 13:44 0 komentarjev
eon
N1

Skupina United Group je priljubljeno platformo EON, ki je slovenskim gledalcem na voljo že tretje tretje leto, lansirala tudi na grškem trgu. EON je tako na voljo v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji, Bolgariji in na Hrvaškem ter po novem tudi v Grčiji.

Televizijska platforma EON na grški trg prinaša najnaprednejšo tehnologijo in bogato izbiro ekskluzivnih filmskih in športnih vsebin. Platforma EON TV je bila predstavljena v paketih EON, skupaj s super hitrim optičnim internetom in telefonijo.

Po predstavitvi v Bolgariji in na Hrvaškem v začetku letošnjega leta je platforma EON z uvedbo v Grčiji tako postala vodilna v jugovzhodni Evropi, ki je poleg trgov skupine United Group z več kot 40 milijoni ljudi, na voljo tudi diaspori po svetu.

EON v Sloveniji že tri leta

EON je produkt razvijalcev centra United Cloud, ki so na podlagi svojih raziskav in zbranih podatkov leta 2017 razvili lastno TV platformo EON, leto dni kasneje pa so javnosti predstavili EON Smart Box, ki kot plod prilagajanja tehnološkim trendom in pričakovanj uporabnikov omogoča najsodobnejšo uporabo televizije ter uporabnike vsak trenutek povezuje s svetom.

EON vsak televizor v hipu spremeni v pametni televizor in s tem poskrbi za zabavo vseh generacij. Omogoča najnaprednejše funkcionalnosti, kot so ogled do 7 dni nazaj v vseh paketih, premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar ogled z zamikom še poenostavi, bogat Video klub z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, glasovno iskanje ter hiter internet, ki zagotavlja brezhibno delovanje storitev in inovativen pristop gledanja televizije.

Z lansiranjem v Grčiji in pojavnostjo na 40-milijonskem trgu jugovzhodne Evrope EON dosega nove mejnike in se postavlja ob bok največjim svetovnim televizijskim platformam.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!