Skupino Siddharta zapušča dolgoletni član

Kultura 04. Jul 202410:46 1 komentar
Siddarta
Foto: Ziga Zivulovic jr./BOBO

Priljubljena skupina Siddharta je sporočila, da se prijateljsko poslavlja od klaviaturista Tomaža Okrogliča. "Siddharta vstopa v novo obdobje glasbenega ustvarjanja in svojim zvestim oboževalcem obljublja nove glasbene poslastice," so zapisali člani.

Skupina Siddharta je sporočila, da po mnogih letih skupnega glasbenega ustvarjanja prijateljsko zaključuje sodelovanje s klaviaturistom Tomažem Okrogličem.

Primož Benko, Tomi Meglič, Boštjan Meglič in Jani Hace bodo še naprej skupaj ustvarjali glasbo in nastopali kot Siddharta, Tomaž Okroglič pa se poslavlja kot član skupine in se podaja novim izzivom naproti,” so zapisali na družbenem omrežju Facebook.

Spomnili so, da je Siddharta v dosedanji sestavi ustvarila številne uspešnice in izvedla nepozabne koncerte. Dodali so, da sedaj vstopajo v novo obdobje glasbenega ustvarjanja, in oboževalcem obljubili nove glasbene poslastice. “Okroglič ostaja zavezan glasbi, a se bo na svoji novi poti posvetil tudi drugim področjem, ki ga zanimajo,” so še zapisali.

Ob 20. obletnici slovitega koncerta na stadionu za Bežigradom je v N1 podkastu gostoval Tomi Meglič. Spregovoril je o začetkih skupine, spremembah na skoraj tridesetletni skupni poti, o tem, ali so kdaj razpadli, pa javnost tega ni izvedela, o dobrih in slabih plateh slave …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje