Celjski policisti iščejo voznika, ki je trčil s kolesarko

Črna kronika 03. Jun 202417:34 0 komentarjev
policija
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Kolesarka je v Celju želela obvoziti siv avtomobil, a je v tistem trenutku sopotnica odprla vrata, vanje pa se je zaletela kolesarka. Utrpela je lažje poškodbe. Policija prosi voznika, naj se oglasi ali pokliče na celjsko policijsko postajo za razjasnitev okoliščin.

Prejšnji ponedeljek, 27. maja, okoli 7. ure zjutraj, se je na Ljubljanski cesti v Celju – blizu naslova Ljubljanska cesta 46 – zgodila prometna nesreča.

Kolesarka, ki je vozila v smeri proti Medlogu, je nameravala obvoziti siv avtomobil, ki je deloma ustavil tudi na kolesarski stezi. Ko je kolesarka zavila mimo vozila, je sopotnica odprla zadnja desna vrata vozila, v vrata se je nato zaletela kolesarka.

Udeleženci si podatkov na kraju nesreče niso izmenjali. Kolesarka pa je zaradi lažje poškodbe naknadno poiskala pomoč v celjski bolnišnici.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče celjska policija poziva voznika oziroma voznico avtomobila, naj se oglasi na policijski postaji Celje za razjasnitev okoliščin. Lahko pokliče tudi na telefonsko številko 03 54 26 400, interventno številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Za podatke o prometni nesreči policija prosi tudi morebitne očividce.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!