Danes oblačno in deževno. Kakšno bo vreme za konec tedna?

Slovenija 24. Okt 202401:00 0 komentarjev
vreme, dežnik, dež, padavine
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO

Četrtek bo oblačen, občasno bo deževalo. Kakšno bo vreme za konec tedna?

Potem ko nas je v začetku tedna razveseljevalo sonce, nas bo do konca tedna spremljalo oblačno vreme. Tako bo tudi današnji četrtek oblačen z občasnim dežjem. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 12, na Primorskem do 15 stopinj, najvišje dnevne temperature pa od 10 do 15, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

V noči na petek bo dež večinoma ponehal. Tudi jutri bo pretežno oblačno, predvsem na jugozahodu Slovenije bo občasno rahlo deževalo. V soboto se bo delno zjasnilo, le na Primorskem bo pretežno oblačno, ponekod bo občasno še možen rahel dež.

V nedeljo bo sončno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).

Kakšno bo vreme od 27. oktobra do 1. novembra?

Od nedelje do prihodnjega petka bo nad nami območje visokega zračnega tlaka, ki se bo naslednji teden še nekoliko okrepilo. Nad nami se bo zadrževal razmeroma topel zrak.

Prevladovalo bo sončno vreme z jutranjo in dopoldansko meglo po nižinah v notranjosti Slovenije. Manjša možnost za morebitno majhno količino dežja se prehodno kaže prihodnji torek. Razmeroma toplo bo za ta čas, še kažejo napovedi Arsa.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!