Do kdaj nam bo še sijalo sonce?

Slovenija 22. Okt 202401:00 0 komentarjev
Lepo jesensko vreme
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO

Tudi danes nas bo razveseljevalo jesensko sonce, temperature pa bodo še višje kot v ponedeljek. Kakšno bo vreme v prihodnjih dneh?

Danes bo precej jasno, le na Primorskem občasno zmerno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah marsikje megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem okoli 12, najvišje dnevne od 18 do 23 stopinj Celzija.

V sredo in v četrtek bo oblačno, ponekod bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).

Kakšno bo vreme od 25. do 30. oktobra?

Od petka do ponedeljka bo nad večjim delom Evrope vztrajalo območje visokega zračnega tlaka. V torek in sredo bo možen prodor hladnega zraka iznad severne prek srednje in vzhodne Evrope proti jugu, a se napovedi še precej spreminjajo.

Od petka do prihodnjega ponedeljka bo prevladovalo oblačno, a povečini suho in razmeroma toplo vreme. Nad nami bodo prevladovali zahodni do jugozahodni vetrovi, rahel dež bo občasno možen predvsem na Primorskem. V torek ali v sredo kaže na prehod hladne fronte s padavinami in ohladitvijo, še kažejo napovedi Arsa.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!