Dončić v roki držal pločevinko: kar je sledilo, ni pričakoval

Slovenija 31. Maj 202409:50 2 komentarja
Foto: Zajem zaslon/X

Verjetno je doživel že marsikaj, a Luka Dončić presenečenja nad to potezo ni skrival.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je z Dallas Mavericks uvrstil v veliki finale severnoameriške lige NBA.

Čestitke dežujejo z vseh koncev sveta, po zmagi pa je Luko pozdravil tudi njegov oče Saša Dončić. Kamere so ob tem zgodovinskem uspehu posnele čustven trenutek med njima, ki se hitro širi po družbenih omrežjih.

Videti je, da je bil Dončić presenečen, ko je zagledal očeta, in mu je veliko pomenilo, da je bil ob njem ob tej pomembni zmagi. Zmago sta tudi proslavila.

Na spletu se širi posnetek, ko skupaj spijeta pivo, a Luka kmalu ostane brez svojega. Dončiću je namreč prišel čestitat tudi nekdanji ameriški košarkar in pomočnik generalnega direktorja Dallasa Michael Finley, ki pa mu je hkrati vzel tudi pivo.

Dončić je bil ob tem vidno presenečen, njegova reakcija pa je obšla svet. Pod videom se je takoj vsul plaz komentarjev, oboževalci ne varčujejo s šaljivimi komentarji.

“To pivo bo šlo naravnost na eBay”, “Kako ga je Luka pogledal. Nepozabno”, “Najprej prstan, potem pivo”, “Pa naj spije zasluženo pivo. Morda je bila napačna znamka” je le nekaj od številnih komentarjev, ki dežujejo z vseh koncev sveta.


Bonus video: Ekskluzivno veliko soočenje Roberta Goloba in Janeza Janše

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje