Dončić zmedel z objavo na družbenih omrežjih

Magazin 20. Feb 202414:01 0 komentarjev
Foto: zajem zaslona/Instagram

Luka Dončić ne skriva, da se zelo rad vrača na Hrvaško. Tudi tokrat je delil fotografijo, s katero je namignil, da naj bi bil v Punatu na Krku. Pa je res?

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić si je, sodeč po objavi na družbenem omrežju Instagram, po tekmi zvezd severnoameriške lige NBA vzel nekaj zasluženega počitka.

Na svojem Instagramovem profilu je objavil fotografijo, s katero je pokazal, kako uživa ob pogledu na morje. Spletnim sledilcem je namignil, da je obiskal hrvaški otok Krk, kjer je pred leti spoznal tudi zaročenko Anamario Goltes. A ker Dončić ne more iz svoje kože, se je tudi tokrat malce pošalil s svojimi spletnimi sledilci.

Foto: Zajem zaslona/Instagram

Košarkar namreč ni na Krku, ampak si nove moči nabira v mehiškem Cabu. V petek pa ga čaka že nov obračun, ko se bo s svojim Dallasom pomeril proti ekipi Phoenix Suns.

Čeprav je Dončić s to objavo za nos potegnil marsikaterega sledilca, pa so se njegove objave zagotovo razveselili Hrvati, saj za njihovo prepoznavnost skrbi eden najboljših košarkarjev na svetu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!