Dopoldne še jasno, zvečer možne tudi nevihte

Slovenija 25. Avg 202401:11 0 komentarjev
Fotografija je simoblična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Dopoldne bo jasno, zvečer bo predvsem na severu nastala kakšna nevihta.

Vreme bo danes pretežno jasno. Proti večeru bo lahko predvsem na severu Slovenije nastala kakšna ploha ali nevihta. Popoldne bo zapihal severovzhodnik, zvečer na Primorskem šibka burja, napovedujejo na Agenciji RS za okolje.

Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18, ob morju in na Goriškem okoli 20 stopinj Celzija. Čez dan se bo ogrelo do 28, ponekod pa vse do 34 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne bo v severni Sloveniji nastalo nekaj ploh in neviht, ki bodo zvečer in v noči na torek nastajale tudi ponekod drugod. Pihal bo šibak veter vzhodnih smeri, burja na Primorskem bo čez dan oslabela. V notranjosti Slovenije bo vročina popustila.

V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo z nekaj plohami in nevihtami. V sredo bo kakšna ploha ali nevihta v notranjosti Slovenije le popoldne.

Kakšno bo vreme od 28. avgusta do 2. septembra?

Od srede do nedelje bo predvidoma prevladovalo sončno vreme, popoldanske plohe in nevihte bodo verjetnejše v severni polovici Slovenije in ne bodo pogoste. Med nedeljo in ponedeljkom bi prehodno lahko bilo nekaj dežja z nevihtami. Jutranje temperature bodo med 15 in 20, popoldanske v notranjosti do okoli 30, na Primorskem pa lahko tudi do 35 stopinj Celzija, še kažejo napovedi Arsa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!