Gneča in zastoji na cestah, ki vodijo do turističnih krajev

Slovenija 21. Jul 202415:23 0 komentarjev
avtocesta zastoji promet
Foto: Aljaž Uršej/N1

Na cestah je gostejši promet, ki ga ponekod občasno ovirajo tudi okvarjena vozila. Trenutno je zastoj na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji, na gorenjski avtocesti pa se pred predorom Karavanke zastoj v obe smeri podaljšuje, zdaj je dolg tri kilometre. Predor občasno zapirajo. Zastoj je tudi na cesti Lesce-Bled.

Iz prometnoinformacijskega centra poročajo o zastoju na štajerski avtocesti pred mejnim prehodom Šentilj proti Avstriji, gneča je tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke v obe smeri. Predor občasno zapirajo, kolona vozil je tam dolga okoli tri kilometre.

Na prometnoinformacijskem centru za državne ceste voznikom, ki so namenjeni v Kranjsko Goro, priporočajo izvoz Jesenice vzhod. Je pa na gorenjski avtocesti zastoj tudi med priključkoma Jesenice zahod in vzhod proti Ljubljani.

Že ves dan občasno okvarjena vozila ovirajo promet na avtocestah. Trenutno je tako promet oviran na gorenjski avtocesti na uvozu Lesce proti Karavankam, še kažejo podatki prometnoinformacijskega centra.

Cesta Duplica – Kamnik med Volčjim Potokom in bencinskim servisom je zaprta do 22. julija.

Do 22. ure velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!