Golob: Tam, kjer je Svoboda, zmanjka elektrike

Slovenija 30. Maj 202418:18 6 komentarjev

Gibanje Svoboda se nenehno srečuje s tehničnimi težavami. "Tam, kjer je Svoboda, zmanjka elektrike," se je po nekajsekundni odsotnosti luči na današnji novinarski konferenci pošalil premier Robert Golob.

Vlada je po današnji seji sklicala novinarsko konferenco, na kateri so predsednik vlade in Gibanje Svoboda Robert Golob, predsednik SD Matjaž Han in koordinatorica Levice Asta Vrečko spregovorili o dosežkih vlade v dveh letih mandata.

A takoj, ko se je oglasil premier Golob, je ugasnila luč. “Tam, kjer je Svoboda, zmanjka elektrike,” se je pošalil Golob.

Tehnične težave so namreč stalnica največje vladne stranke. Z njimi se je začel tudi aprilski Festival Svobode v Zbiljah, na katerem so predstavljali kandidate za evropske volitve.  Ob napovedih nastopa podpredsednika stranke Mateja Arčona je nehalo delovati ozvočenje. Težave so odpravljali več minut. Na festivalu so spomnili, da je elektrike zmanjkalo tudi na ustanovnem kongresu stranke, a kot so dejali, so pred dobrima dvema letoma  težavo odpravljali precej dlje kot v Zbiljah. “Torej se uspešno učimo,” je poudaril premier.

Z učenjem so očitno nadaljevali – danes je luči zmanjkalo le za nekaj trenutkov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje