Goran Dragić v Beogradu z “mega” ekipo

Magazin 31. Jul 202213:35 1 komentar
Goran Dragić
Instagram

Slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić proste dni preživlja v Beogradu, kjer se je srečal z nekaterimi znanimi imeni iz sveta košarke.

Slovenski ljubitelji košarke nestrpno pričakujejo odločitev kapetana reprezentance Gorana Dragića, ali bo na prihajajočem evropskem prvenstvu znova oblekel dres Slovenije. Medtem pa se Gogi mudi v Beogradu, kjer preživlja svoje proste dni. V soboto je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri je v družbi z enim najboljših srbskih košarkarjev Bogdanom Bogdanovićem.

Pozneje je Dragić na Instagramu objavil še eno fotografijo iz gostilne v Novem Beogradu, na kateri so tudi nekdanji srbski košarkar Miroslav Berić, nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Rašo Nesterović in oče slovenskega košarkarskega zvezdnika Luke Dončića Saša Dončić. Pod fotografijo je Dragić zapisal “Ekipa malo jača” (Malo močnejša ekipa, op. p.).

V komentarju pod objavo se je oglasil tudi zvezdnik kluba Dallas Mavericks Luka Dončić in se pošalil, da je ekipa tako dobra, da je fotografijo objavil kar dvakrat. Zapisu je dodal tudi čustvenčka, ki se na ves glas smeji.

Pred tem se je Dragić mudil na hrvaškem Krku, kjer je z Dončićem in košarkarsko legendo Shaquillom O’Nealom žural v enem od klubov pri Malinski.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje