Huda nesreča pri Lenartu: umrli dve osebi, še trije poškodovani

Policija
Fotografija je simbolična. (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Popoldne se je v okolici Lenarta zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi, še trije so bili poškodovani.

Okoli 15.20 so bili mariborski policisti obveščeni o hudi prometni nesreči v okolici Lenarta, natančneje na regionalni cesti med Lenartom in Benediktom.

Po podatkih policije sta trčili dve vozili. Voznik avtomobila slovenskih registrskih označb, ki je po prvih informacijah vozil proti Lenartu, je trčil v nasproti vozeče kombinirano vozilo tujih registrskih označb.

V silovitem trčenju sta umrli dve ženski, ki sta bili sopotnici v avtomobilu, še enega sopotnika pa so s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v bolnišnico. Tudi oba voznika so reševalci prepeljali na zdravljenje, stopnja njunih poškodb še ni znana.

Regionalna cesta Lenart – Benedikt je zaprta za promet, urejen je obvoz.

Policisti na kraju še preiskujejo okoliščine prometne nesreče.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti