Hurgada – najboljši all inclusive oddih leta 2023!

Oglas 17. Maj 202312:08
Shutterstock

Letos je čas za počitnice, prijazne do vašega telesa, duše in denarnice. Privoščite si popolno all inclusive razvajanje v Hurghadi po izjemno ugodnih cenah!

Sonce, morje, dobra hrana in pijača – to je v grobem vse, kar potrebujemo za popoln dopust. Aja, no, pa fajn je, da imamo kje pa prespat, kajne? V teoriji popolne počitnice torej zvenijo kot nekaj, za kar ni treba zapraviti gore denarja. Ampak ni čisto tako. Do morja je treba priti, hrana in pijača tudi ne padeta z neba, sonce pa zna včasih tudi kar precej muhasto. No, razen v Egiptu, tam ima rezidenco skozi vse leto. Kot, da bi vedelo, kje je na voljo najboljša all inclusive storitev po noro ugodni ceni!

Še posebej priljubljena je med slovenskimi turisti in popotniki že desetletja Hurgada, ki se je iz majhne ribiške vasice spremenila v živahno turistično letovišče z vsem, kar potrebujete za popoln počitniški odklop. Toplo morje, pisan podvodni svet, koralni grebeni, luksuzni all inclusive hoteli in številne znamenitosti čakajo, da jih obiščete in raziščete, zato ne odlašajte – še danes rezervirajte sanjski oddih v Hurgadi po izjemni ceni!

Egipt
Shutterstock

Preverite ponudbo turistične agencije Počitnice.si, ki ima na enem mestu zbrane aranžmaje vseh organizatorjev počitnic ter potovanj v širši regiji. Privoščite si all inclusive razvajanje v top hotelih Hurgade po noro ugodnih ceni, v katero je poleg namestitve vključen tudi povratni letalski polet, 20 kg oddane prtljage ter transfer od letališča do hotela in nazaj.

Proti Hurgadi lahko iz Ljubljane poletite vsako soboto in nedeljo za 7 ali 14 dni, ob sredah pa tudi za 10 (sreda-sobota) ali 11 dni (sreda-nedelja). To pomeni, da imate ogromno možnosti kombiniranja in si lahko sestavite oddih po svoji meri. Uporabite priročni iskalnik TUKAJ ali pošljite povpraševanje na [email protected] in že v nekaj urah boste prejeli najboljše ponudbe za nepozaben oddih v Hurgadi!

Vse informacije dobite tudi na telefonski številki 01/280 30 00, od ponedeljka do sobote pa so vam izkušeni svetovalci na voljo tudi v fizičnih poslovalnicah turistične agencije Počitnice.si v nakupovalnem centru Supernova Rudnik v Ljubljani in v Supernovi Kranj Primskovo.

Kako izbrati pravi hotel v Hurgadi?

Večina namestitev v Hurgadi ponuja storitev all inclusive, kar pomeni, da lahko na počitnice odpotujete tudi brez denarnice! Hrana in pijača sta vam na voljo praktično skozi ves dan, prav tako sladoled in ostali prigrizki, povsod se lahko pohvalijo z bogatim dnevnim ter večernim animacijskim programom, najmlajši pa se lahko vsak dan zabavajo v otroških klubih. Vseeno pa si namestitve niso povsem enake, zato je dobro vedeti, katero izbrati glede na vaša pričakovanja in namene.

Egipt
Shutterstock

Če bi bili radi nastanjeni v samem središču mesta Hurgada, bo zadetek v polno zagotovo hotel The Grand Resort 4*, ki je že nekaj sezon najljubša izbira slovenskih gostov. Zgrajen je v mavrskem stilu in se lahko pohvali z velikimi, prostornimi sobami, ki so kot nalašč tudi za družine, ter številnimi bazeni, primernimi za vse generacije. Do morja ga loči cesta in prehod skozi sestrski hotel The Grand Hotel, v neposredni bližini pa je še kopica sprehajalnih poti, priljubljenih restavracij s hitro prehrano ter trgovinic in bazarjev, na katerih se lahko preizkusite v barantanju.

Čisto blizu boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki si želite predvsem miru in tišine. Hotel The Grand Palace 5*, ki je začel obratovati pred dvema letoma, je namreč namenjen zgolj odraslim in ponuja ogromno intimnih kotičkov za sproščanje. Sobe v pritličju imajo teraso z neposrednim dostopom do bazena, tiste v nadstropjih se lahko pohvalijo s prostornimi balkoni. Hotel leži ob čudoviti plaži, opremljeni s senčniki in z ležalniki ter priročnimi ogradami, ki zagotavljajo zasebnost.

V kolikor bi se radi izognili mestnemu vrvežu, lahko izberete katero od namestitev v zalivu Sahl Hasheesh, ki leži približno 15 km južno od središča Hurgade in je popolna izbira za vse, ki uživate v dolgih sprehodih ob morju. Velja za eno najbolj znanih in priljubljenih potapljaških točk v Rdečem morju, ki slovi po svojem neokrnjenem podvodnem svetu. Še posebej priljubljen je v tem delu hotel Pyramisa Beach Resort 5*, ki se lahko pohvali z eno najlepših plaž Hurgade in ponuja popoln počitniški odklop za vse generacije. Vodni tobogan zagotavlja kopalno zabavo za staro in mlado, popolno sprostitev pa nudita masažni bazen ter bogat nabor spa storitev.

egipt
Shutterstock

Še približno 15 km južneje leži mondeni predel Makady Bay, ki se poleg čudovitih peščenih plaž ter kristalno čistega morja lahko pohvali tudi z lastnim koralnim grebenom, dostopnim kar z obale. Tukaj boste lahko občudovali pisan podvodni svet in uživali v pestrem naboru športnih aktivnosti za vse generacije. Med slovenskimi počitnikarji in popotniki je v tem delu mesta še posebej priljubljen hotel Grand Waterworld Makady 5*, ki se lahko pohvali z izjemno all inclusive storitvijo po ugodni ceni. Gre za razkošen orientalski hotel, v katerem je poskrbljeno za obilo zabave ter aktivnosti vseh generacij, pika na i pa je zagotovo vodni park s tobogani v skupni dolžini kar 515 metrov.

Preverite izjemen nabor all inclusive hotelskih namestitev v Hurgadi TUKAJ in še danes rezervirajte sanjski oddih v Egiptu po izjemni ceni! Za povpraševanje in rezervacije so vam izkušeni svetovalci na voljo tudi na [email protected] ter na telefonski številki 01/280 30 00.

V Hurgado po sprostitev in avanturo

Hurgada predstavlja tudi odlično izhodišče za raziskovanje osupljive več tisočletne zgodovine. Obiščete lahko piramide ter muzej v Kairu ali pa se podate na izlet v Luxor in se sprehodite po mogočnem kompleksu svetišč, stebrov in obeliskov v tempeljskem kompleksu Karnak, s porušenimi templji, kapelicami in svetim jezerom, ki je zapuščina različnih faraonov skozi obdobje več kot 2 tisoč let. Od tam vas bo pot vodila do Doline kraljev, kjer se boste spustili v grobnice faraonov zvenečih imen, ter do pogrebnega templja kraljice Hačepsut, edinega terasastega templja v Egiptu, ki je postavljen v naravnem amfiteatru v pečinah in se dviga iz puščavske ravnice.

egipt
Shutterstock

Avantur in zabave željni počitnikarji se boste zagotovo podali na katerega od otokov, ki obdajajo Hurgado in si s postanki sredi morja ogledali pisan podvodni svet Rdečega morja. Z malo sreče boste lahko občudovali jate definov v naravnem okolju in morda celo zaplavali z njimi. Za adrenalinske navdušence pa bo kot nalašč safari izlet v puščavo, kjer se boste zabavali med vožnjo s štirikolesniki in ‘buggyji’, nato pa se z džipi podate na divjo avanturo, katere cilj bo vasica beduinov – arabske nomadske etnične skupine, ki živi daleč stran od sodobnega sveta. Z veseljem vam bodo ponudili sveže pečen kruh, vas v lekarni založili z naravnimi pripravki za vse tegobe tega sveta in vam ponudili prevoz s kamelami. Posebna izkušnja, ki se jo vsekakor splača doživeti.

Naročnik oglasa je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o