Kakšno vreme nas čaka danes?

Slovenija 21. Avg 202401:01 0 komentarjev
Megla nad gozdom
Foto: PROFIMEDIA

Danes bo spremenljivo oblačno z nekaj plohami in nevihtami.

Oblačnost bo danes od severa naraščala. Zjutraj bo ponekod po nižinah megleno, ali pa se bo zadrževala nizka oblačnost. Čez dan bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastalo bo nekaj ploh in neviht. Prehodno bo zapihal severni do severovzhodni veter, kaže napoved Agencije RS za okolje.

Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20 stopinj, najvišje dnevne temperature pa od 24 do 28, na Primorskem do 31 stopinj Celzija.

V četrtek bo vreme povečini sončno, nekaj več oblačnosti bo v gorskem svetu. V petek bo pretežno jasno in spet bolj vroče.

Kakšno bo vreme od 24. do 29. avgusta?

V soboto in večji del nedelje bo sončno in spet nekoliko bolj vroče vreme z dnevnimi temperaturami malo nad 30 stopinj Celzija. V nedeljo popoldne bo na vreme pri nas že vplivala vremenska fronta, ki nas bo predvidoma prešla v ponedeljek. Prve plohe in nevihte bodo na severu začele nastajati v nedeljo popoldne, predvidoma v ponedeljek pa se bodo razširile nad večji del Slovenije ter v noči na torek ponehale. Spet se bo nekoliko ohladilo. Od torka dalje kaže na povečini suho in sprva oblačno vreme, a bo iz dneva v dan več sonca. Od ponedeljka dalje se bodo dnevne temperature gibale od 25 do 30 stopinj Celzija, še napovedujejo pri Arsu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!