Kaos na cestah po Ljubljani: “Premikamo se po polžje”

Slovenija 18. Okt 202415:08 0 komentarjev

Na ljubljanskih ulicah in obvoznici so tudi ta petek dolgi prometni zastoji. Gneča je nastala na južnem in severnem delu ljubljanske obvoznice, promet stoji tudi v središču mesta. Vse skupaj je poslabšal še dež.

Promet v Ljubljani je popoldne spet popolnoma obstal. Zastoji so nastali na južni ljubljanski obvoznici od Viča proti priključku Ljubljana center v smeri razcepa Malence, gneča je tudi na severnem delu obvoznice med Kosezami in Bežigradom, kjer promet stoji v obe smeri.

Pogled na zemljevid na spletni strani prometnoinformacijskega centra v času popoldanske prometne konice pa kaže, da je promet obstal tudi v središču Ljubljane. Gre sicer že za klasično petkovo dogajanje na cestah glavnega mesta, k še večji gneči pa je pripomogel tudi dež.

Bralci poročajo, da avtobusi javnega potniškega prometa zamujajo.

“Promet danes teče po polžje. Avtobus številka 6 je na avtobusno postajo na Bavarskem dvoru pripeljal z večminutno zamudo. Zdaj pa se nikamor ne premaknemo. Vsak petek je podobno, ko pa pade še nekaj dežja, je stanje še slabše. Res ne razumem, zakaj je takšna gneča,” je dejala bralka N1.

Foto: zajem zaslona/promet.si
promet, zastoji, ljubljana
Foto: N1
promet, zastoji, ljubljana
Foto: N1
promet, zastoji, ljubljana
Foto: N1

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!