Kaos na cestah po Ljubljani: v mestu in okoli njega polno zastojev (VIDEO)

Slovenija 09. Sep 202416:10 > 16:25 6 komentarjev

Ljubljana je tudi danes popoldan obstala. Zastoji so nastali na obvoznici, pa tudi na cestah v središču mesta. Vse skupaj je poslabšal še dež.

Pogled na zemljevid na strani prometnoinformacijskega centra kaže, da na cestah po Ljubljani in na obvoznici okoli prestolnice vse stoji. Situacijo je dodatno poslabšal dež, ki je na ceste prinesel precej nevšečnosti.

Zastoji so na severni, južni in zahodni ljubljanski obvoznici. Gost promet je tudi na vseh cestah, ki vodijo iz središča mesta proti avtocestnemu obroču.

Zastoji so tako na Celovški cesti, Dunajski cesti in na Štajerski cesti. Prometno močno obremenjene so tudi ostale ceste po mestu, ponekod se vozniki premikajo po polžje.

Foto: DARS
Promet na Gosposvetski cesti
Promet na Gosposvetski cesti okoli 16. ure. (Foto: N1)
Promet na Gosposvetski cesti
Promet na Gosposvetski cesti okoli 16. ure. (Foto: N1)

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je gneča tudi na gorenjski avtocesti proti Avstriji, na zahodni ljubljanski obvoznici mimo Kosez in Kozarij proti Brezovici in na južni obvoznici med Malencami in Kozarjami proti Primorski. Gneča je tudi na štajerski avtocesti med Framom in Polskavo v obe smeri, kjer promet upočasnjuje delovna zapora.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje