Ko nakupuješ ceneje, brez kartic zvestobe in kuponov

Oglas 19. Jan 202414:24
promocijska fotografija

Pri Hoferju so se zavestno odločili, da nimajo kartic zvestobe in kuponov, saj vsem kupcem zagotavljajo nakupovanje po vedno enako nizki Hofer ceni. Kot pravijo, radi olajšajo življenje kupcem, ki jim tako ni treba uporabljati mobilnih aplikacij ali izrezovati kuponov, da bi kupovali ugodno.

V zadnjih dneh in tednih se v javnosti veliko govori o uveljavljanju popustov v živilskih trgovinah, saj so se nekateri trgovci odločili za spremembe. Tako na primer za pridobitev popusta ne zadošča več kartica zvestobe, ampak si morajo kupci naložiti aplikacijo s kuponi ali izrezati kupon v fizični obliki.

Srebrna nit: diskriminatorno do starejših

Združenje Srebrna nit, ki si prizadeva za dostojno starost, je v javnem pismu opozorilo, da je tak ukrep diskriminatoren do starejših, ki ne uporabljajo pametnih telefonov: “Protestiramo proti uvedbi novih aplikacij, saj ocenjujemo, da gre za evidentno diskriminacijo vseh, ki si aplikacije iz različnih razlogov ne morejo privoščiti, je naložiti ali uporabljati.”

V združenju so dodali, da so starejši ena od najranljivejših skupin, ki je na ta način lahko tudi materialno oškodovana. Zato “v luči enakovredne obravnave in spoštovanja vseh ljudi” zagovarjajo obe možnosti, digitalni in analogni dostop do popustov.

promocijska fotografija

Preprosto, prijazno in ugodno – brez kartic zvestobe in kuponov

Diskontni trgovec Hofer že od samega začetka, ko je leta 2005 odprl svojo prvo od zdaj že 92 trgovin v Sloveniji, zagovarja preprosto, prijazno in ugodno nakupovanje. Tako brez kartic zvestobe in kuponov zagotavlja kakovostne izdelke po nizki, Hofer ceni – in to za vse, ves čas in vsepovsod.

“Nakupovanje brez kartic zvestobe, zbiranja pik in izrezovanja kuponov pomeni hkrati tudi manj dodatnih stroškov za računalniško podporo, programsko opremo, kadre in komunikacijo. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer,” poudarjajo pri Hoferju.

Hofer kljubuje inflaciji

Hofer je v lanskem letu kljub visoki inflaciji ohranil ali znižal cene več kot polovici izdelkov, ki jih lahko preverite tukaj. Ob tem je za 56 % povečal število izdelkov v akciji, letos pa za kupce načrtuje tudi mega odprodaje. Trenutno lahko v vseh trgovinah Hofer kupujete vsa oblačila in obutev za 25 % ceneje.