Kranjska policija išče lastnico psa, ki je 10-letno deklico ugriznil v obraz

Slovenija 22. Okt 202415:08 1 komentar
Zdravstveni dom Kranj
Google Zemljevidi

V bližini Zdravstvenega doma Kranj je v ponedeljek pes, ki naj bi ga imela lastnica pripetega na povodcu, skočil na 10-letno deklico in jo ugriznil v obraz. Deklica je utrpela lažje poškodbe, policija pa medtem išče lastnico psa. Prav tako možje v modrem pozivajo morebitne priče, naj se oglasijo na policijski postaji ali pa tja pokličejo.

V ponedeljek so bili kranjski policisti nekaj po 19. uri obveščeni, da je kakšno uro pred tem pes na semaforiziranem križišču Oldhamske in Bleiweisove ceste ugriznil otroka, je prvi poročal 24ur.com. Šlo naj bi za 10-letno deklico.

Dogodek so na Policijski upravi Kranj potrdili tudi za N1. Psa naj bi imela lastnica, sodeč po objavi na družbenem omrežju Facebook, pripetega na povodcu, a naj bi ob srečanju skočil na deklico in jo ugriznil v obraz. Po besedah policijske uprave sta se po informacijah, s katerimi razpolagajo policisti, deklica in lastnica psa po napadu na kraju pogovarjali, nato pa vsaka odšli svojo pot.

10-letnica je zatem ugotovila, da krvavi, in zato poklicala skrbnike, ki so jo odpeljali v zdravstveni dom. Tam so ji rano oskrbeli, o dogodku pa obvestili policijo.

Policisti obvestila o dogodku še zbirajo in nadaljujejo ugotavljanje vseh okoliščin. Če bodo ugotovili elemente prekrška ali uradno pregonljivega kaznivega dejanja, bodo tudi ustrezno ukrepali. Ob tem so lastnico psa pozvali, naj se oglasi ali pa pokliče na Policijsko postajo Kranj (telefonska številka je 04/233 64 00). Pokliče lahko tudi na interventno številko policije 113. “Prav tako prosimo morebitne priče, ki bi karkoli vedele povedati o tem dogodku, da pokličejo na enega izmed omenjenih kontaktov in podajo koristne informacije,” so še zapisali.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje