Krompirjeve počitnice se začenjajo dobro, potem pa prihaja poslabšanje

Slovenija 28. Okt 202405:06 0 komentarjev
megla cerkniško jezero
Cerkniško jezero (Foto: Profimedia)

Danes in v prihodnjih dneh bodo temperature okoli 20 °C, napovedujejo vremenoslovci. Sledila pa bo ohladitev.

Proti jutru bo po nižinah v notranjosti nastala megla, ki se bo ponekod zadržala del dopoldneva. Jutranje temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 14 °C. V ponedeljek bo čez dan deloma sončno, več oblačnosti bo na Primorskem. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 °C, napovedujejo vremenoslovci.

V krajih severno in vzhodno od nas bo delno jasno z jutranjo meglo po nižinah. Bolj oblačno bo v Furlaniji – Julijski krajini.

V torek se bo oblačnost od vzhoda povečala, na Primorskem pa se bo ob šibki burji postopno razjasnilo. V sredo in četrtek se bo nadaljevalo suho vreme. Na Primorskem bo pretežno jasno, v notranjosti pa bo precej megle in nizke oblačnosti.

Kaj pa nas čaka v drugi polovici tedna? Napoved Agencije za okolje (Arso) kaže, da bo toplim dnevom sledila ohladitev. V soboto se bodo jutranje temperature v notranjosti države spustile na manj kot 5 stopinj, dnevne pa v nedeljo ne bodo presegle 13 °C. V začetku prihodnjega tedna bi termometri prvič v tej jeseni lahko pokazali temperature okrog ledišča.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!