Na gorenjski avtocesti ‘prometni infarkt’, kolone tudi na Obali

Slovenija 11. Avg 202413:08 > 14:12 2 komentarja
Prometni zamašek
Foto: Igor Kupljenik /BOBO

Na slovenskih cestah je povečan promet. Zastoji nastajajo predvsem v smeri Avstrije, gneča je tudi v okolici izletniških točk. Zastoj proti Bledu sega na avtocesto.

Na slovenskih cestah je zelo prometno. Gneča nastaja predvsem v smeri Avstrije.

Največ zastojev je na obalnih cestah ter primorski in gorenjski avtocesti. Pred predorom Karavanke je deset kilometrov dolgo območje zastojev, pot se podaljša za več kot uro.

Predor zaradi varnosti občasno zapirajo. Vozniki, namenjeni v Kranjsko Goro, lahko avtocesto zapustijo na izvozu Lesce, a je tudi tam kolona.

Kolona na Bled
Kolona na Bled ob 13. uri (Foto: PROFIMEDIA)

Gneča na izvozu je nastala zaradi zastoja vozil, ki se vijejo proti Bledu. Kolona vozil do Bleda sega čez priključek Lesce na gorenjsko avtocesto, obstaja nevarnost naleta. Obvoz je mogoč skozi Radovljico in po lokalnih cestah.

Kolone tudi na Primorskem

Na glavni cesti od Lucije do Izole občasno nastajajo kolone v obe smeri, gneča je tudi na začetku obalne hitre ceste proti Ljubljani.

Občasni zastoji so tudi na glavni cesti Koper-Dragonja v obe smeri.

Gneča se nadaljuje tudi po primorski avtocesti proti Ljubljani. Promet se zgosti pri priključku Unec. Še ena kolona je nastala med Logatcem in Ljubljano. Potovalni čas od Logatca proti Ljubljani se podaljša za približno 20 minut.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje