Navijači razgrabili tudi vozovnice za navijaški vlak do Frankfurta

Slovenija 28. Jun 202417:21 > 19:08 0 komentarjev
Navijaški vlak SŽ
Foto: Slovenske železnice

Slovenske železnice so v enem dnevu razprodale poseben navijaški vlak, ki bo ljubitelje nogometa odpeljal na osmino finala evropskega prvenstva v nogometu.

Skoraj tako hitro, kot so slovenski navijači razgrabili 6.000 vstopnic za tekmo med Slovenijo in Portugalsko, so pošla tudi mesta na posebnem navijaškem vlaku. Slovenske železnice so namreč sporočile, da so pošle vse vozovnice zanj. Na voljo je bilo 288 sedežev, za povratno vozovnico pa je bilo treba odšteti 159 evrov.

Kasneje so iz Slovenskih železnic sporočili, da dodatne kapacitete na posebnem navijaškem vlaku niso na voljo. Navijačem so sicer na voljo še redne mednarodne povezave. Vendar bodo morali potniki, če se bodo odločili za ta prevoz, do Frankfurta prestopati.

Posebni navijaški vlak bo z glavne železniške postaje v Ljubljani odpeljal v ponedeljek, 1. julija, predvidoma ob 4. uri zjutraj. Navijači bodo tako na železniško postajo Frankfurt am Main Stadion prispeli do 17. ure. Na vlak bo mogoče vstopiti tudi v Kranju, na Bledu in Jesenicah.

Odhod navijaškega vlaka nazaj proti Ljubljani je načrtovan ob 1. uri zjutraj. Na Slovenskih železnicah so se z operaterjem dogovorili, da bo vlak odpeljal nekoliko kasneje, če bi na tekmi igrali podaljšek ali izvajali enajstmetrovke.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!