Odzivi na pomanjkanje dizla na Twitterju: To se mi je nazadnje zgodilo v Jugi

Magazin 30. Apr 202220:55 > 01. Maj 2022 07:39 8 komentarjev
Bencinska črpalka Rožna dolina
N1

Kako so se na družbenem omrežju Twitter uporabniki odzvali na gneče in pomanjkanje goriva na bencinskih črpalkah, ki so nastale zatem, ko je vlada sporočila, da od prvega maja dalje ne bo več regulirala cen pogonskih goriv?

Po tem, ko je vlada Janeza Janše sklenila, da od ne bo več regulirala cen pogonskih goriv, je na bencinskih črpalkah znova zavladala panika. Z bencinskih črpalk širom Slovenije so tako poročali, da je ponekod dizelskega goriva že zmanjkalo. Na družbenih omrežjih pa se vrstijo odzivi ogorčenih uporabnikov, ki na bencinskih črpalkah bodisi niso prišli na vrsto bodisi so bili priča drugim, ki so si z gorivom polnili sodčke.

“Folku se je res utrgalo. Na enem od servisov v našem koncu v 3 h prodali 20.000 l dizla. Eni tankali kr v jupol kante,” je bil odziv ene izmed uporabnic Twitterja.

Drugi uporabnik je opozoril na številne nepravilnosti, do katerih je prihajalo, ko so si ljudje v naglici večali zaloge. Spet tretji je pripomnil, da je bila na ročki za tankanje pritrjena blokada, kar da se mu je “zgodilo nazadnje v Jugi”.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje