Pijan po avtocesti vozil v napačno smer in trčil v motorista

Slovenija 10. Jul 202409:21 0 komentarjev
Napačna smer
Foto: Srdjan Zivulovic/BOBO

Včeraj nekaj pred 1. uro zjutraj je voznik avta vozil v napačno smer na avtocesti iz Murske Sobote proti Mariboru in trčil v voznika motorja. Nesreča se je končala le z materialno škodo. Voznik, ki je vozil v napačno smer, je bil pijan.

Mariborski operativno-komunikacijski center je bil danes nekaj minut pred 1. uro zjutraj obveščen, da po avtocesti iz Murske Sobote proti Mariboru v nasprotni smeri vozi voznik osebnega avtomobila. Med vožnjo je voznik osebnega avtomobila trčil v voznika motornega kolesa, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Mariborski policisti so po do zdaj zbranih obvestilih ugotovili, da 55-letni voznik motorja in 37-letni voznik avta nista telesno poškodovana. Obema je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pri vozniku osebnega avtomobila pokazal 1,09 mg/l alkohola v izdihanem zraku, medtem ko je bil pri vozniku motornega kolesa rezultat 0,00 mg/l.

Policisti bodo zoper 37-letnega voznika osebnega avtomobila na okrožno državno tožilstvo v Mariboru podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu, še navajajo na PU Maribor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!