Po izgredih hrvaških navijačev se je oglasil ljubljanski župan Zoran Janković

Slovenija 30. Avg 202412:42 9 komentarjev
Zoran Janković
Zoran Janković (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Po visoki zmagi NK Olimpija nad HNK Rijeko na četrtkovi nogometni tekmi je nogometašem čestital tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Ob tem se je zahvalil policiji, ki je s tribune umaknila navijače Reke, ki so na igrišče metali goreče bakle.

Četrtkova nogometna tekma v Stožicah med NK Olimpijo in HNK Rijeko je poskrbela za veliko veselje ljubljanskih navijačev, saj je Olimpija visoko zmagala. Precej pestro pa je bilo dogajanje pred in med tekmo – navijaška skupina Armada je povzročila kar nekaj težav.

Dan po tekmi se je oglasil tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je igralcem Olimpije ob uvrstitvi v konferenčno ligo čestital za vrhunsko igro in prepričljivo zmago.

Ob tem se je zahvalil policiji za strokovno in odločno postopanje, ko so s tribune zaradi metanja gorečih bakel na igrišče umaknili navijače Reke. Ravnanje navijačev je označil za skrajno neprimerno.

Poudaril je, da so se s korektnim navijanjem izkazali navijali Olimpije vključno z Green Dragonsi. Dodal je še, da je prepričan, da bodo Stožice še naprej polne.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje