Policisti iščejo voznika, ki je na Gorenjskem pobegnil s kraja nesreče

Slovenija 27. Jul 202415:52 0 komentarjev
Foto: PU Kranj

Policisti iščejo voznika avtomobila, ki je v petek v krožišču v naselju Srednja Bela trčil z voznikom mopeda in nato s kraja nesreče pobegnil.

Kranjski policisti iščejo voznika osebnega avtomobila, udeleženega v petkovi prometni nesreči v krožišču v naselju Srednja Bela v občini Preddvor. Po trčenju z voznikom mopeda, ki se je pri tem telesno poškodoval, ni ustavil, temveč je odpeljal naprej. Prosijo ga, naj se jim oglasi, prav tako pa za informacije prosijo morebitne priče.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, se je nesreča zgodila okoli 19. ure. V njej naj bi bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila in voznik mopeda. Po podatkih policije bi lahko šlo za osebni avtomobil Ford Fiesta sive barve.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo neznanega voznika ali voznico osebnega avtomobila, naj se jim oglasi osebno ali pokliče na policijsko postajo Kranj na telefonsko številko 04/233 64 00. Pokliče lahko tudi na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Prav tako prosijo morebitne priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije za razjasnitev njenih okoliščin, da z njimi stopijo v stik na enega od omenjenih načinov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!