Policisti prijeli 39-letnika, ki je v Železnikih večkrat vlomil v trgovino

Črna kronika 07. Jun 202411:47 0 komentarjev
policija
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

39-letnik je v nedeljo vlomil v trgovino na območju Železnikov, odnesel je več tehničnih izdelkov. Policija je storilca kmalu izsledila in ga pridržala. V nadaljevanju so nato ugotovili, da je osumljeni od decembra lani v ta objekt vlomil večkrat, najmanj petkrat. Lastnika je oškodoval za skoraj 10 tisoč evrov.

Škofjeloški policisti so bili minulo nedeljo okoli 1. ure zjutraj obveščeni o vlomu v trgovino na območju Železnikov.

“Policisti so se klicu takoj odzvali in s hitrim posredovanjem v neposredni bližini objekta izsledili in prijeli 39-letnega moškega, ki si je z vlomom prilastil več tehničnih predmetov,” so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Moškega so pridržali za čas zbiranja obvestil. Ukradene tehnične predmete bo policija vrnila lastniku. Med vlomom je nastalo za več kot tri tisoč evrov škode.

Z intenzivnim zbiranjem obvestil so policisti v nadaljevanju ugotovili, da je osumljeni od decembra lani v ta objekt vlomil večkrat, najmanj petkrat. Lastnika je oškodoval za še šest tisoč evrov.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri več kaznivih dejanj iz poglavja kaznivih dejanj zoper premoženje. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili s PU Kranj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!