Kaos na avtocestah: nesreče so se danes kar vrstile

Slovenija 12. Avg 202409:52 > 16:26 3 komentarji
cestni predor Karavanke, avtocesta
Foto: PROFIMEDIA

Na slovenskih avtocestah se je danes zgodilo več prometnih nesreč. Predor Karavanke je sicer spet odprt za promet, še vedno pa nastajajo krajši zastoji.

Na slovenskih avtocestah se prometne nesreče danes kar vrstijo. Predor Karavanke so že dvakrat zaprli za promet, gneča pa je bila tako na gorenjski kot na drugih avtocestah.

Nesreče in zastoji na gorenjski avtocesti

Promet na gorenjski cesti se sicer po mnogih prometnih nesrečah umirja. Med Jesenicami vzhod in predorom Karavanke proti Avstriji je zastoj dolg en kilometer. Trikilometrska kolona pa se vleče od Lesc proti Bledu.

Pestro tudi drugod

Okoli pol štirih popoldne se je prometna nesreča pripetila tudi na Tržaški cesti v Ljubljani, je poročala Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Kot so nam sporočili bralci, sta bila v nesreči udeležena avtobus in osebno vozilo.

nesreča na tržaški
Foto: bralka N1

Promet na ljubljanski obvoznici se je po popoldanski prometni končnici sicer umiril.

Na vipavski hitri cesti med predorom Barnica in pokritim vkopom Rebrnice 2 v smeri Razdrtega je zaradi okvare vozil zaprt vozni pas, promet pa je z istega razloga oviran tudi na štajerski avtocesti med Vranskim in Šentrupertom proti Mariboru.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje