Pretep dveh družin na tržnici v Murski Soboti: ena oseba lažje poškodovana

Slovenija 28. Okt 202420:02 0 komentarjev
nujni klici
Foto: Policija

Na murskosoboški tržnici se je nekaj pred 11. uro zgodil pretep. Neuradno so bili vpleteni člani dveh romskih družin, ki so se stepli zaradi preteklih sporov. Ena oseba je bila lažje poškodovana, policija pa je 31-letnika pridržala.

V Murski Soboti se je nekaj pred 11. uro na tržnici zgodil pretep. Po poročanju Vestnika so se srečali člani dveh sprtih romskih družin, ob srečanju pa je znova vzklil konflikt.

Na Policijski upravi Murska Sobota so za omenjen portal potrdili, da je do pretepa in prepira prišlo ob 10.40, policisti pa da so s hitro in učinkovito intervencijo takoj vzpostavili javni red in mir.

Po podatkih policije je bila ena oseba lažje poškodovana, 31-letnega kršitelja pa so zaradi kršitve pridržali. Več ljudem, ki so kršili javni red in mir, so policisti izdali plačilne naloge.

Na PU Murska Sobota so za Vestnik še dejali, da bodo na pristojno državno tožilstvo zoper več osumljencev podali kazenske ovadbe zaradi sumov storitve kaznivega dejanja povzročitve lahko telesne poškodbe, kaznivega dejanja grožnje in kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!