Prodaja ob prazniku dela Keysoff je na spletu!

Oglas 06. Maj 202413:49 0 komentarjev
promocijska fotografija

Ne glede na to, s čim se ukvarjate, vam lahko ravnanje z zaupnimi dokumenti, urejanje pomembne elektronske pošte in osredotočenost na delo lahko povzročajo težave. Če se pri svojem delu še vedno zanašate na osnovne programe, je čas, da začnete razmišljati, kako bi bilo vaše delo lahko produktivnejše.

Microsoft je kralj programske opreme, s katero boste učinkovitejši. V Keysoffovi razprodaji ob prazniku dela imate odlično priložnost za izjemne prihranke pri nakupu Microsoft Officea in operacijskega sistema Windows. Najbolje ocenjeni paket programov, Microsoft Office Professional 2021, je zdaj na voljo že za samo 27,95 € (redna cena 299 €). Nakup doživljenjske licence je odlična ideja, saj je različica 2021 klasičnih programov, kot so Word, Excel, Outlook in PowerPoint, več kot dobro opremljena, da zadovolji potrebe večine uporabnikov. Tudi MS Office 2019 Professional lahko dobite po najnižji ceni letos. Doživljenjska licenca stane samo 20,59 €, kar je odlično, če imate majhen proračun. Zagrabite delo za roge in naj vam programi Microsoft Office Professional olajšajo življenje.

Nori popusti!

Kupite multi paket za družino in prijatelje!

S paketi Windows in Office prihranite več! (Koda za popust: SKK62)

50% POPUST na Windows OS in Office! (Koda za popust: SKK50)

Na voljo koristna orodja:

Poglej več>>>

Kako plačati?

  1. Dodajte izdelek v košarico in po potrditvi kliknite “Proceed To Checkout”.
promocijska fotografija
  1. Po vnosu potrebnih podatkov, kliknite “cwalletco” in izberite način plačila.
promocijska fotografija

ZAKAJ IZBRATI KEYSOFF?

Keysoff ceni vsako stranko in si prizadeva strankam prinesti največje koristi. Kupite MS izdelke pri Keysoff in prihranite. Nudimo vam takojšnjo dostavo in 24/7 podporo strankam. Smo globalno in zaupanja vredno podjetje, ki dosega 4,9 od 5 zvezdic na Trustpilot. Vsi ključi so pristni Microsoftovi izdelki, zato ne odlašajte: nakup opravite še danes po najboljši ceni in v primeru nezadovoljstva prejmite 100 % povračilo. V primeru vprašanj se obrnite na strokovno ekipo za pomoč strankam Keysoff 24/7, ki bo vase težave rešila z bliskovito hitrostjo.

(Kontakt Keysoff: [email protected]).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!