Po skoraj eni uri zapore ponovno odprli štajersko avtocesto proti Mariboru

Slovenija 25. Jul 202416:09 > 17:14 0 komentarjev
Foto: Dars

Po skoraj enourni zapori štajerska avtocesta med Slovensko Bistrico sever in Framom je ta proti Mariboru znova odprta.

Štajerska avtocesta je med Slovensko Bistrico sever in Framom proti Mariboru po skoraj eni uri zapore zaradi prometne nesreče ponovno odprta. Kot je poročal prometnoinformacijski center, se je nesreča zgodila pred počivališčem Polskava.

Kljub ponovnemu odprtju pa na štajerski avtocesti ostajajo zastoji. O njih trenutno poročajo pred prehodom Šentilj proti Avstriji ter med Framom in Slovensko Bistrico v obe smeri. Gneča je tudi na primorski avtocesti, kjer zastoji nastajajo na posameznih odsekih med Razdrtim in Brezovico proti Ljubljani.

Zastoji nastajajo tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji in na ljubljanski južni obvoznici med priključkoma Rudnik in Ljubljana center v obe smeri. Kolone vozil najdemo še na dolenjski avtocesti od Ljubljane proti Grosuplju ter na cesti Lesce–Bled v obe smeri.

Promet dodatno ovirajo tudi okvarjena vozila in sicer na štajerski avtocesti pred Celjem zahod proti Ljubljani ter na primorski avtocesti med Postojno in Ravbarkomando proti Ljubljani in med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!