Raziščite ponudbo najboljših novih luksuznih vil z bazeni na Hrvaškem

Oglas 14. Feb 202415:17 0 komentarjev
promocijska fotografija

LUVA Villas je agencija, specializirana za najem luksuznih hiš z bazeni in počitniških vil po vsej Hrvaški. V zadnjih letih beleži veliko rast na trgu in trenutno v najem ponuja več kot 300 skrbno izbranih luksuznih vil z bazeni.

Ne glede na to, ali iščete vile z bazeni v bližini morja, vile s čudovitim panoramskim razgledom ali tiste na samem z veliko zasebnosti, so LUVA Villas pravi naslov. LUVA Villas svojim gostom ponuja veliko izbiro luksuznih vil, zagotavlja varno plačilo in podrobne informacije o vilah.

Oglejte si nekatere od številnih luksuznih vil z bazeni na Hrvaškem, ki so povsem nove na trgu:

1. Villa Aurora

promocijska fotografija

Villa Aurora je tik ob morju na otoku Čiovo. Leta 2024 je bila popolnoma na novo zgrajena, v njej pa je pa je 5 spalnic z lastnimi kopalnicami. Pred hišo je bazen, na veliki terasi v drugem nadstropju pa tudi masažna kad s čudovitim pogledom na morje.

Za več informacij ali rezervacijo termina obiščite spletno stran Ville Aurora.

2. Villa Scvola Elementare

promocijska fotografija

Nekoč je bila Scvola Elementare osnovna šola, danes pa je ta popolnoma prenovljena v luksuzno vilo z bazenom. Ta edinstvena vila ima 5 spalnic z lastno kopalnico, ki lahko sprejmejo 10 gostov.

Za več informacij ali rezervacijo termina obiščite spletno stran Villa Scvola Elementare.

3. Villa Leucolea

promocijska fotografija

Villa Leucolea je na otoku Cresu, čisto blizu morja. Ta čudovita luksuzna vila z bazenom ima 3 spalnice, poleg tega pa imajo gostje dostop do zunanjega bazena s pogledom na morje.

Za več podrobnosti ali rezervacijo termina obiščite spletno stran Villa Leucolea.

4. Villa Oštro

promocijska fotografija

Villa Oštro je počitniška hiša z bazenom, ki gostom ponuja veliko zasebnosti in čudovit panoramski pogled na morje. Ima veliko zasebno posest, velik zunanji bazen in 5 spalnic.

Za več informacij ali rezervacijo termina obiščite spletno stran: Ville Oštro.

Poleg najema luksuznih vil LUVA Villas prek sestrskega podjetja LUVA Real Estate ponuja tudi storitev prodaje luksuznih nepremičnin. LUVA Real Estate je nepremičninska agencija, ki pokriva celotno Hrvaško s poudarkom na luksuznih nepremičninah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!