Slovenijo zajela nogometna evforija: navijaški vlak v München razprodan

Slovenija 17. Jun 202411:12 2 komentarja
vlak
(Fotografija je simbolična) Foto: Žiga Živulovič jr./BOBO

Slovenski remi z Dansko je navijače še dodatno spodbudil. Številni pa želijo za slovensko nogometno reprezentanco navijati iz "prve vrste". S Slovenskih železnic so tako danes sporočili, da je navijaški vlak iz Ljubljane v München za četrtkovo tekmo, ko bo Slovenija igrala proti Srbiji, razprodan.

Nogometna evforija je po včerajšnjem sijajnem zadetku Prekmurca Erika Janže in remiju Slovenije z Dansko na vrhuncu. Slovenci pa, kot kaže, želijo preplaviti Nemčijo in tam iz “prve vrste” spremljati in navijati za slovensko nogometno reprezentanco.

Temu pritrjuje razprodan direktni vlak iz Ljubljane v München. Gre za četrtkovo tekmo, ko Slovenija igra proti Srbiji. Vstopnice so sicer pošle v začetku prodaje, bodo pa navijači lahko tekmo spremljali na trgih ali pred stadionom.

Slovenske železnice so na Facebooku zapisale, da so vsi sedeži razprodani. “Vstop na vlak je mogoč tudi na postajah Kranj, Lesce Bled in Jesenice. Za okrepčilo na poti bo na tem vlaku tudi restavracijski vagon,” so zapisali in dodali, da ostale vozovnice na navijaškem vlaku ne veljajo.

“Brez vozovnice in pripadajoče rezervacije sedeža vstop v vlak ni mogoč, stojišča niso na voljo,” so opozorili. Potnike so še pozvali, naj imajo s seboj veljaven osebni dokument. Kot je razvidno s spletne strani Slovenskih železnic, povratna vozovnica v 2. razredu stane 89 evrov.

Vse tekme Eura 2024 si lahko v živo ogledate na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje