Ste obtičali na mrtvi točki? Poznamo odlično spodbudo k naslednjemu koraku!

Oglas 10. Maj 202313:39
promocijska fotografija

Naredite lahkoten korak naprej v odnosih, karieri ali na kateremkoli drugem področju – korak naprej proti osebni sreči.

Morda ste obtičali na mestu, kar zadeva službo oziroma kariero, in nimate poguma, samozavesti ali energije narediti koraka naprej? Ali pa ste v odnosu tik pred razhodom, kajti s partnerjem nikakor ne najdeta skupnega jezika, pa čeprav se še vedno ljubita … Mogoče pa ste postali ujetniki stresa in kar ne morete izstopiti iz začaranega kroga?

Najprej se ozrite globoko vase in si iskreno odgovorite na vprašanje, kaj točno vas muči (katero področje v življenju) in kaj ob tem resnično občutite. Je to nezadovoljstvo, zaskrbljenost, strah, negotovost, stres?

Bi radi to spremenili in se premaknili naprej (zadovoljstvu, notranjemu miru, občutku sreče naproti)? Obstaja rešitev, ki je varna, učinkovita, uspešna in predvsem na dosegu roke oziroma le en klik stran.

promocijska fotografija

Spoznajte skrivnosti hipnoze in samohipnoze!

Verjetno ste že slišali za hipnozo, zdaj pa imate najboljšo priložnost, da jo spoznate od blizu in ji zaupate, da bo rešila vaše težave. V resnici jih boste seveda rešili sami, hipnoza ali samohipnoza pa vam bo pri tem lahko uspešno pomagala.

Pridružite se 7-dnevnemu brezplačnemu spletnemu hipnotičnimu izzivu, kjer boste najprej spoznali, kako hipnoza deluje in kako to znanje uporabite v svoje dobro (in v dobro drugih).

Kako bo potekal izziv?

Vsak dan boste prejeli nov izziv, ki bo zasnovan tako, da vas bo spodbudil k razmišljanju in predvsem k akciji. Prvega boste prejeli že 16. 5. 2023 ob 20.30.

Takrat boste spoznali osnovne koncepte hipnoze in samohipnoze – kaj je in kaj ni hipnoza, kaj so miti o njej in tudi kako lahko hipnozo uporabite v vsakdanjem življenju. Začeli boste razumeti, da je čisto vse hipnoza oziroma samohipnoza, ter tako lažje to uporabili v svojo korist.

promocijska fotografija

In zdaj najpomembneje: kaj boste pridobili?

Pridobili in dosegli boste točno tisto, kar si želite od sebe (in drugih), pa nekako ne najdete prave poti do tja. Spoznali boste 5 korakov, kako s hipnozo od problema oziroma izziva priti do želenega rezultata.

Hipnoza in samohipnoza vam bosta pomagali doseči notranji mir in sprostitev, razvili boste pozitiven odnos do sebe in drugih, odpravili negativne vzorce in omejujoča prepričanja, svoj um pa spodbudili k večji produktivnosti in ustvarjalnosti ter izboljšali samodisciplino in fokus. Vsak cilj boste dosegli lažje, saj boste med drugim izboljšali tudi svojo sposobnost komuniciranja in prepričljivosti.

Ste morda šef podjetja? Naučili se boste lahko, kako uporabljati praktične tehnike hipnoze za rast podjetja, povečanje prodaje v podjetju, boljše vodenje zaposlenih …

Imate težave v partnerskem odnosu? Hipnoza in samohipnoza vam bosta pomagali razumeti, zakaj v vajinem razmerju prihaja do zastranitev oziroma nesporazumov – in ko boste enkrat poznali razlog, ga boste lahko tudi odpravili in začeli reševati odnos z ljubljeno osebo.

Vsakodnevni izziv, ki ga dobite, vam prinaša pozitiven pritisk, da se premaknete iz cone udobja in odpotujete po novi poti – lastnemu zadovoljstvu naproti. Pridružite se torej brezplačnemu 7-dnevnemu spletnemu izzivu Skrivnost hipnoze in samohipnoze ter odkrijte svoj notranji potencial in moč.

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, brez obveznosti in namenjeno vsem, ki želite spoznati hipnozo in samohipnozo, s katerima bo vaše življenje lažje, želje uresničene, cilji doseženi, splošno počutje pa vse boljše in boljše.