Na SK in EON TV: še zadnja tekma Dončića in druščine v skupini

Slovenija 03. Jul 202209:20 > 17:25
Slovenska košarkarska reprezentanca
Aleš Fevžer

Slovensko košarkarsko reprezentanco čaka še zadnja tekma v prvem delu kvalifikacij za svetovno prvenstvo prihodnje leto. Luka Dončić in druščina se bo pomerila s Švedi, z ekskluzivnim neposrednim prenosom na SK1 ob 17. uri ali preko aplikacije EON TV. Zaradi močno povečanega interesa za ogled tekme, je dal Telemach na voljo tudi 3000 brezplačnih kod, tik pred tekmo jih je na voljo le še nekaj. Ob 20. uri pa na SK1 sledi še obračun med Hrvaško in Finsko.

Slovenijo je zajela poletna košarkarska evforija. S senzacionalno prekinitvijo reprezentančnega pokoja jo je prvi sprožil Goran Dragić. Zlati kapetan z EuroBasketa 2017, ko je bil z naskokom najboljši posameznik turnirja in tako prispeval odločilen delež v verjetno največjem uspehu v zgodovini slovenskega športa.

V ŽIVO, vključno z video posnetki, lahko tekmo spremljate tudi na spletnih straneh Sportkluba in N1 Slovenija, in sicer TUKAJ. 

Kje in kako lahko v živo gledam tekmo med Švedsko in Slovenijo?

Program: Sportklub 1

Shema: Telemach – na 201. mestu v programski shemi

Tekmo si boste lahko ogledali tudi preko aplikacije EON TV. Telemach je ponudil tudi 3.000 brezplačnih kod za ogled tekme. Kot so zapisali na svojem Facebook profilu, je za kodo potrebno poklicati na številko 070 700 700 ali pa se javiti v zasebno sporočilo na njihovem Facebooku. Tik pred tekmo je na voljo samo še nekaj brezplačnih kod.

Uporabnik lahko gleda EON TV na svoji pametni televiziji ali pa na kateri drugi napravi (tablica, telefon, računalnik, …), ob tem pa ni odvisen od operaterja.

*N1 Slovenija je del United Medie, v kateri je tudi Sportklub Slovenija, in del United Group, v kateri je tudi Telemach. 

Po slabih petih letih se je “Gogi” pustil prepričati, da si še za eno akcijo obleče dres z državnim grbom in pred domačimi navijači dokazal, da je klub košarkarsko zrelim letom še vedno igralec najvišjega kova. Slovenija je na spektaklu v razprodanih Stožicah poteptala Hrvaško s 97:69.

Po izjemni predstavi v Stožicah v četrtek, ko so slovenski košarkarji deklasirali Hrvate, jih zdaj čaka še gostovanje v Stockholmu pri Švedih. Zadnjo tekmo prvega dela kvalifikacij za SP 2023 si boste lahko ob 17. uri znova ogledali ekskluzivno na Sportklubu, pol uro pred začetkom tekme pa bo na sporedu tudi studijski del.

Slovenija bi si lahko z zmago nad Švedi in v primeru poraza Fincev proti Hrvaški zagotovila prvo mesto v skupini, ki pa sicer ne prinaša nobenih dodatnih bonitet v drugem delu kvalifikacij. Vse ekipe, ki bodo napredovale (prve tri iz vsake skupine) bodo svoje točke in izide prenesle v nadaljevanje, kar pomeni, da vsaka tekma šteje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.