Topla jesen je tu: segrelo se bo tudi do 20 stopinj Celzija

Slovenija 14. Okt 202401:00 0 komentarjev
jesen
Foto: PROFIMEDIA

Ponedeljek bo pretežno oblačen, na zahodu lahko občasno rosi, torek pa bo spet lepši. Sonca ta teden sicer ne bo toliko, kot je sprva kazalo, je pa napoved zdržala v delu, da bo ostalo dokaj toplo.

Ponedeljek bo pretežno oblačen, v hribovitih krajih zahodne Slovenije pa lahko občasno rosi ali rahlo dežuje, napovedujejo na agenciji za okolje (Arso).

Jutranje temperature bodo od 7 do 12, ob morju 14 stopinj Celzija. V alpskih dolinah bo hladneje, termometri bodo pokazali okoli 4 stopinje Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija.

V torek bo večinoma sončno z nekaj megle ali nizke oblačnosti po nižinah. V sredo bo po večini Slovenije zmerno do pretežno oblačno, precej jasno bo le na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja. V četrtek bo prevladovalo oblačno, a še povečini suho vreme, so še zapisali na Arsu.

Kakšno bo vreme od 17. do 22. oktobra

Od četrtka do sobote kaže na dokaj oblačno, a pretežno suho vreme. Rahel dež se občasno lahko pojavi predvsem v zahodni Sloveniji. V noči na nedeljo bo dež najverjetneje zajel zahodne kraje in se nato čez dan razširil nad večji del države. Napovedi se sicer še spreminjajo in so nekoliko negotove, a občutnejše ohladitve vseeno še ni na vidiku, piše agencija za okolje.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!