Tri astrološka znamenja, ki vas prebirajo kot odprto knjigo

Magazin 26. Maj 202305:56 0 komentarjev
moški z očali, prediren pogledf
PROFIMEDIA

Če je verjeti astrologom, obstajajo tri znamenja, ki se jim je najbolje izogibati, če imate skrivnost, ali celo lažete.

Imate skrivnost? Nič hudega, vsi imamo kakšno. In bistvo skrivnosti je, da ostane skrita – od tod ime. Vendar, če verjamemo zvezdam, obstajajo ljudje, ki lahko druge prebirajo kot odprto knjigo, pa če se ti še tako trudijo, da bi skrivnost obdržali zase. Katerih treh astroloških znakov se je torej najbolje izogibati, če imate skrivnost, za katero ne želite, da bi se razvedelo?

Škorpijon

Niti ne poskušajte … Bolj kot katarokoli druga astrološka znamenja bodo škorpijoni takoj zavohali, da nekaj skrivate. Tudi če se vam zdi, da bi za svoje skrivanje skrivnosti, ali celo laganje lahko dobili oskarja, se motite. Škorpijona ne boste prinesli naokrog. Če vas vpraša: “Kaj se je zgodilo?” s tem misli “Kaj se je ZARES zgodilo” in pričakuje tudi konkreten in resničen odgovor.

Vodnar

Poznate Jane Marple, slavno detektivko pisateljice Agathe Christie? Na videz nenevarna starka, ki na koncu razkrije zločinca … No, takšni so vodnarji. Opazujejo od strani in si zapomnijo pomembne podrobnosti. O vas vedo vse, ne da bi jim o tem kdaj govorili. Dobra stran pa je, da so vaše skrivnosti pri njih varne. Razen, če ste koga umorili …

Dvojčka

Čeprav se zanje zdi, da jih je lahko prinesti naokrog, pa so dvojčki v resnici precej pametni in točno vedo, kaj se dogaja. Lahko bi bili odlični raziskovalni novinarji, saj so vedno pripravljeni slediti svoji intuiciji. Če bodo zaslutili, da se za nečim skriva zgodba, ne bodo čakali. Takoj bodo položili karte na mizo in povedali, kaj že vedo. Izmikanje in izgovarjanje vam ne bo pomagalo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!