V kakšnem vremenu se bomo odpravili na volišča?

Slovenija 13. Nov 202201:00
Jesen
PROFIMEDIA

Danes bo sprva delno jasno, v osrednji in vzhodni Sloveniji bo megla ali nizka oblačnost. Popoldne se bo pooblačilo in na jugu bo rahlo deževalo.

Jutranje temperature bodo od 1 do 6, v alpskih dolinah do -2, na Primorskem okoli 9 stopinj Celzija, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

Danes bo po nižinah osrednje in vzhodne Slovenije megla ali nizka oblačnost. Drugod bo zjutraj in dopoldne delno jasno, popoldne se bo od juga pooblačilo. Zvečer bo ponekod v južni in zahodni Sloveniji občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.

V noči na ponedeljek in v ponedeljek čez dan bo pretežno oblačno, ponekod v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Burja na Primorskem bo v ponedeljek zjutraj ponehala. V torek bo na vzhodu sončno, drugod pretežno oblačno. V hribovitem svetu zahodne Slovenije bo rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. V sredo bo oblačno, popoldne se bo dež okrepil in razširil na večji del Slovenije, še napoveduje Arso.

Poglejte še, kaj kaže radarska slika padavin.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.