V prometni nesreči poškodovan otrok, policija prosi za pomoč

Črna kronika 07. Nov 202214:46 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična (Žiga Živulovič jr./BOBO)

V nedeljo je bil v Idriji v prometni nesreči poškodovan mlajši otrok, ki so ga odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Za razjasnitev okoliščin nesreče policisti pozivajo vse, ki imajo kakršnekoli informacije, naj jih sporočijo Policijski postaji Idrija ali najbližji policijski postaji.

Kot so sporočili policisti PU Nova Gorica, se je v nedeljo okrog pete ure popoldne na Kosovelovi ulici v Idriji za nepreglednim ovinkom zgodila nesreča. V njej je bil poškodovan mlajši otrok, ki je ob sebi potiskal kolo.

Poškodovanega otroka so oskrbeli v Zdravstvenem domu Idrija, na nadaljnje zdravljenje pa so ga odpeljali v ljubljanski klinični center.

Idrijski policisti okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo, v ta namen pa pozivajo vse morebitne očividce s koristnimi informacijami, naj se javijo na Policijsko postajo Idrija na telefonsko številko (05) 372 48 00 ali elektronski naslov [email protected], lahko pa pokličejo tudi najbližjo policijsko postajo ali na interventno številko 113.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!