Le še nekaj dni imate čas, da nam sporočite, kaj vam je na N1 všeč in kaj ne

Slovenija 21. Okt 202405:00 0 komentarjev
raziskavabranosti
N1

Vaše povratne informacije so za nas ključne, vaši odgovori nam bodo pomagali razumeti vaše želje, izboljšati našo vsebino in vašo bralno izkušnjo. Anketa je odprta le še do petka, 25. 10.

V dobi hitrih informacij ter nenehno spreminjajočih se medijskih vsebin in formatov je vaše mnenje pomembnejše kot kdajkoli prej. Na N1 se nenehno trudimo, da ostajamo zanesljiv, verodostojen in neodvisen vir informacij, ki ustvarja novice in zgodbe, ki so vam resnično pomembne. Da bi se prepričali, ali izpolnjujemo vaša pričakovanja, smo v začetku oktobra objavili anketo o vaših vsebinskih preferencah in dojemanju N1. Odziv je bil zelo velik. Vsem sodelujočim se najlepše zahvaljujemo.

Vsi, ki ankete o branosti še niste izpolnili, lahko to storite le še do petka, 25. 10. Reševanje traja približno pet minut.

Zakaj je vaše mnenje pomembno?

Raziskava je zasnovana z namenom, da ugotovimo, katere teme in kateri načini dostopa do informacij vas najbolj zanimajo. S pomočjo vaših odgovorov bomo lahko izboljšali vsebine, prilagodili formate, razvili nove produkte, da bomo lahko ustvarili multimedijsko platformo, ki resnično odraža vaše interese in potrebe. Vsak vaš komentar, mnenje in ideja so zato za nas izjemno dragoceni.

Kaj lahko pričakujete?

Anketa je zasnovana tako, da je enostavna in hitra. Vsebuje nekaj vprašanj o vaših bralnih navadah, priljubljenih temah ter vaših pričakovanjih glede našega dela v prihodnosti. Zavezanost k zaščiti vaših podatkov je za nas prioriteta, zato bodo vsi zbrani podatki obravnavani anonimno in uporabljeni izključno v raziskovalne namene.

Kako lahko sodelujete?

Sodelovanje v raziskavi je preprosto! Kliknite na to povezavo in izpolnite vprašalnik.

Hvala, da ostajate del naše skupnosti in da lahko oblikujemo prihodnost naših ter vaših vsebin. Mi pa vam obljubljamo, da bomo še naprej ustvarjali kakovostne, relevantne in objektivne vsebine, ki so pomembne za vas.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!