Vdova Marka Grilca išče izgubljen poročni prstan

Magazin 10. Jan 202210:00 > 12:06 1 komentar
Marko Grilc
Foto: Instagram (@NinaKay)

Nina Grilc, žena pokojnega deskarja na snegu Marka Grilca, prosi za pomoč pri iskanju poročnega prstana, ki ga je na dan nesreče na smučišču pri Söldnu izgubil njen soprog. "Če kdo naleti na prstan iz belega zlata, na katerem je vgraviran napis 'mamab 11.09.2021', in bi mi ga vrnil, bi mu bila neskončno hvaležna," je zapisala na Instagramu.

“Na dan nesreče je (Marko Grilc, op. a.) izgubil prstan na avstrijskem letovišču Sölden. Takrat sva se temu smejala, tako kot mnogim stvarem, ampak če kdo kdaj naleti na prstan iz belega zlata, na katerem je vgraviran zapis ‘mamab 11.09.2021’, in bi mi ga vrnil, bi mu bila neskončno hvaležna,” je na Instagramu zapisala žena pokojnega Nina Grilc.

Nina Grilc
Instagram: NinaKay

Spomnimo, da se je 23. novembra lani na smučišču pri Söldnu med deskanjem smrtno ponesrečil 38-letni Grilc, nekdaj uspešni športnik in nato filmski ustvarjalec. Marko Grilc je padel pri snemanju filma, ob tem pa utrpel poškodbe glave.

Njegovi spremljevalci so ga nemudoma začeli oživljati, a je zdravnik ob prihodu na kraj nesreče lahko ugotovil le smrt. Grilc je bil eden najbolj priznanih akrobatskih deskarjev na svetu.

Slab mesec po Grilčevi smrti je soproga Nina nato 20. decembra rodila njunega tretjega otroka. Deklica Alaska Olivia Grilc se je tako pridružila desetletnemu bratu Maxxu in šestletni sestrici Emmi. Čeprav njenega moža več ni, je Nina nadaljevala družinsko tradicijo in ob prihodu najnovejše članice družine priredila družinsko fotografiranje in utrinke delila na Instagramu, na katerem Nina pogosto ohranja spomin na moža.

Nina Grilc
Instagram: NinaKay

Po poročanju Sportkluba je bil Marko Grilc eden najuspešnejših slovenskih deskarjev vseh časov, zagotovo pa najbolj prepoznaven slovenski deskar prostega sloga. O tem priča tudi 241.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram. Štirikratni mladinski svetovni prvak, zmagovalec tekme svetovnega pokala v disciplini big air (London 2010), zmagovalec tekmovanja Billabong Air & Style v Innsbrucku leta 2009 in O’Neil Evolution Slopestyle leto pozneje, skupno drugi v seštevku svetovnega pokala v big airu leta 2008, dobitnik kolajne na X games.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje