Zaradi del zaprta štajerska avtocesta: zvečer se je zastoj skrajšal

Slovenija 26. Okt 202412:23 > 22:39 1 komentar
zastoj vransko
Foto: prometnoinformacijski center

Štajerska avtocesta je ta konec tedna zaradi del zaprta med Vranskim in Blagovico. Med Šentrupertom in Vranskim je nastal daljši zastoj.

Zaradi del je zaprta štajerska avtocesta, kar je znova povzročilo dolge zastoje, a so se razmere proti večeru umirile. Zastoj je bil med Šentrupertom in Vranskim proti Ljubljani. Potovalni čas se je podaljšal tudi za 40 minut. Zastoji so bili tudi na regionalni cesti Šentrupert–Vransko–Trojane–Blagovica.

Štajerska avtocesta bo sicer med Vranskim in Blagovico v smeri proti Ljubljani zaprta do ponedeljka, do 5. ure zjutraj. Obvoz je mogoč po regionalni cesti. Zaprta sta tudi uvoza Trojane proti Ljubljani in proti Mariboru.

Zastoji so zaradi del nastali tudi zahodni ljubljanski obvoznici med razcepom Koseze in priključkom Brdo proti Kozarjam. Promet sicer zaradi del poteka samo po prehitevalnem pasu, zaprt je tudi izvoz Brdo iz smeri Kosez.

Na primorski avtocesti so zastoji zaradi del nastali med Vrhniko in Uncem, pri Logatcu proti Kopru.

Na nekdanji hitri cesti skozi Maribor se je zgodila prometna nesreča. Prometna nesreča se je zgodila tudi na gorenjski avtocesti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje