Vreme: na nebu oblaki, a temperature še ostajajo prijetne

Slovenija 26. Sep 202401:00 0 komentarjev
PRIJETNO VREME - JUTRO, SONCE IN OBLAKI
Foto: PROFIMEDIA

Četrtek bo spremenljivo oblačen z občasnimi padavinami v hribovitih predelih. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 stopinj Celzija.

Ponoči se bo delno zjasnilo. Jasno bo v četrtek zjutraj ostalo še na vzhodu, drugod bo spremenljivo oblačno. Okrepil se bo jugozahodni veter. V hribovitih predelih bo občasno deževalo, drugod bo zmerno do pretežno oblačno, a večinoma suho, napovedujejo na agenciji za okolje (Arso).

Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 stopinj Celzija.

V petek bo deževno, največ padavin bodo prejeli v Posočju. Padavine se bodo od zahoda širile proti vzhodu. Še naprej bo pihal okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo.

Kakšno bo vreme od 28. septembra do 3. oktobra

V soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno z nekaj dežja. V nedeljo se bo tekom dopoldneva zjasnilo, a tudi ohladilo. Ves konec tedna bo pihal veter severnih oziroma severovzhodnih smeri, na Primorskem burja, še pišejo na Arsu. Tudi v ponedeljek in torek bo pretežno jasno s svežimi jutri, v sredo in četrtek pa se bo oblačnost v zahodnih krajih povečala, tam bo občasno možen tudi rahel dež.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!