Vreme: oblačno, na zahodu države nekaj dežnih kapelj

Slovenija 01. Okt 202401:00 0 komentarjev
oblačno vreme
Foto: PROFIMEDIA

Torek bo oblačen, na zahodu države tudi deževen. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija.

Torek bo sprva še deloma jasen, popoldne pa se bo povsod pooblačilo. Po nekaterih nižinah v notranjosti bo nastala megla. Na zahodu države bo že začelo rahlo deževati, napovedujejo na agenciji za okolje (Arso).

Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, ob morju okoli 10 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija.

V sredo bo oblačno. Padavine se bodo na zahodu okrepile in se razširile nad vso Slovenijo, možne bodo tudi nevihte. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter, ob morju jugo. V noči na četrtek bo dež oslabel in prehodno ponehal. V četrtek bo tako oblačno, čez dan bo od juga znova začelo deževati. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem pa se bo krepila burja.

V petek bodo padavine oslabele in popoldne večinoma ponehale. Vetrovno bo, na Primorskem bo pihala okrepljena burja, še napovedujejo Arsovi vremenoslovci.

Kakšno bo vreme od 6. do 10. oktobra

V petek bodo padavine oslabele in popoldne večinoma ponehale. Vetrovno bo, na Primorskem bo pihala okrepljena burja. Hladneje bo, temperature čez dan bodo po nižinah v notranjosti okoli 12 stopinj Celzija. V soboto se bo na Primorskem razjasnilo, drugod bo sprva še precej oblačnosti. Verjetnost za padavine bo majhna, veter bo oslabel. V nedeljo in ponedeljek kaže na sončno vreme, čez dan se bo segrelo. Najvišje temperature bodo v ponedeljek blizu 20 stopinj Celzija. V torek se bo nato spet nekoliko povečala verjetnost za padavine.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!