Vreme: popoldne možne tudi plohe in nevihte

Slovenija 11. Jul 202101:00 0 komentarjev
nevihtni oblaki
Alen Milavec/BOBO

V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Že v začetku tedna bo spet vroče.

V nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 29, na Primorskem do 32 stopinj Celzija, napovedujejo na spletni strani Agenciji za okolje (Arso).

V začetku tedna bo spet vroče

V ponedeljek in torek bo pretežno jasno in spet vroče. V torek zvečer bodo na severozahodu vročinske nevihte. V noči na sredo bodo padavine z nevihtami od zahoda zajele večji del države. V sredo bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami.

Kakšno bo vreme med 14. in 19. julijem?

Od srede do nedelje bodo naši kraji pod vplivom višinskega jedra hladnega in vlažnega zraka, nato se bo predvidoma okrepilo območje visokega zračnega tlaka s središčem nad zahodno Evropo.

Kaže na bolj spremenljivo vreme s sončnimi obdobji ter občasnimi krajevnimi padavinami, tudi nevihtami. Nekoliko bolj sveže bo, najvišje dnevne temperature bodo okoli 25 stopinj Celzija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!