Vsebine na N1: kaj vam je všeč in kaj vam ni?

Slovenija 04. Okt 202405:15
Ženska drži v roki mobilni telefon, na katerem je aplikacija N1.
Foto: Denis Sadiković/N1

To je vabilo vam, bralcem N1, da pomagate izboljšati naše vsebine. Odgovori na naša vprašanja pa vam bodo vzeli le 5 minut vašega časa.

Spoštovani bralci N1,

na N1 si nenehno prizadevamo ustvarjati novice in zgodbe, ki so najpomembnejše vam. Da bi se prepričali, ali izpolnjujemo vaša pričakovanja, vas prosimo za 5 minut vašega časa. Objavljamo namreč anketo o vaših vsebinskih preferencah in dojemanju N1, za katero vas prosimo, da jo izpolnite.

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo 5 minut, do ankete pa lahko dostopate na tej povezavi: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Vaše povratne informacije so za nas namreč ključne, vaši odgovori pa nam bodo pomagali razumeti vaše želje, izboljšati našo vsebino in vašo bralno izkušnjo.

Zagotavljamo, da je vaše sodelovanje v anketi anonimno, odgovore na vprašanja pa bomo v uredništvih N1, Forbes in Sportklub uporabili zgolj interno. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z izpolnjevanjem ankete, pa ste dobrodošli, da jih pošljete na elektronski naslov [email protected] s pripisom ANKETA. 

Hvaležni smo za vaše sodelovanje in ker nam kot lojalni bralci pomagate razumeti vaše želje in potrebe.