Za krompirjeve počitnice na pravo družinsko doživetje!

Oglas 18. Okt 202014:03 > 18. Okt 2022 14:57 0 komentarjev
Terme Dobrna
Najlepša razvajanja v slovenskih termah (promocijska fotografija)

Že od nekdaj je jesen veljala za čas, ko se umirimo in poskrbimo končno tudi zase. In kdaj, če ne sedaj, ne bi prijalo sproščeno namakanje v topli termalni vodi, ki prijetno pogreje telo in vas popelje v svet brezskrbnosti?

Naj bodo družinske počitnice, vikend oddih, razvajanje v dvoje ali obisk novega Arbora SPA, Terme Dobrna vam bo zagotovo ostale v spominu po čarobnosti kraja, osupljivi naravi z enim najlepših zdraviliških parkov v Sloveniji in številnih doživetjih.

Krompirjeve počitnice v hotelih 4*

Boutique Hotel Dobrna****, Hotel Vita****, Hotel Vila Higiea**** in Hotel Park**** s svojo lego in posebnostmi nudijo pestro izbiro paketov bivanja, zato prav vsak gost v njih najde zase in svoje najdražje, njim na kožo pisano počitniško domovanje.

Paket Krompirjeve počitnice vključuje bivanje s polpenzionom, že od 75 € na dan po osebi in možnostjo doplačila dodatnega obroka – izbire, ki bo staršem še kako prišla prav. Družinski bonus vas bo navdušil – en otrok do nedopolnjenega 12. leta in drugi otrok do nedopolnjenega 4. leta, bivata brezplačno v sobi z dvema odraslima.

Terme Dobrna
Vožnja z električnim avtomobilčkom do znamenitosti kraja (promocijska fotografija)

Spa apartmaji so pravo doživetje za vso družino

Si predstavljate, da se lahko kadarkoli v dnevu, brez omejitve, brez odpiralnih časov, tudi sredi noči, razvajate v udobju svojega apartmaja? Za vas in vaše ekskluzivno spa doživetje so ustvarili šest apartmajev, vsakega z lastno leseno kadjo s termalno vodo temperature 35 °C, turško savno ter osvežujočo prho »termalni dež«.

Terme Dobrna, apartmaji
Lesena kad s termalno vodo in turška savna v apartmaju (promocijska fotografija)

Moderno zasnovani Spa Suite Dobrna**** apartmaji so opremljeni s prostorom za druženje, vinsko vitrino, vgrajenim bluetooth zvočnikom, pametno televizijo, v zgornji etaži se nahajata dve spalnici ter skupna lična kopalnica.

Do neverjetnih 25% popusta, tudi v času krompirjevih počitnic, vas loči le klik. Vendar to še ni vse – v najem je vključen tudi zajtrk v butični zajtrkovalnici. Kosilo ali večerjo pa vam priporočajo v klubskem vzdušju Restavracije Kamin ali rustikalnem ambientu Steak & Burger Dobrna.

Terme Dobrna, apartma
Prostorni apartmaji v dveh nadstropjih (promocijska fotografija)

Priložnost, da raziščete okoliške znamenitosti

Terme Dobrna s svojo bogato tradicijo in naravo nudijo nešteto možnosti za aktiven oddih, hkrati pa so odlična izhodiščna točka za izlete v okolico. Le kratko vožnjo so oddaljene od Knežjega mesta Celje, Fontane piva v Žalcu, Velenjskega jezera s plažo in Centra vesoljskih tehnologij Noordung v Vitanju.

Vedno je pravi čas za vikend oddih

Vzemite si 48 ur le zase, za svojo boljšo polovico ali za vašo drago prijateljico. Z vikend paketom ne morete zgrešiti! Ob dvodnevnem neomejenem razvajanju v termalnih bazenih, vas čaka še pijača dobrodošlice, 5 € bon v novi Steak & Burger restavraciji in prijetni večeri ob živi glasbi v kavarni Vita.

Steak & Burger restavracija
Slastni burgerji v novi Steak & Burger restavraciji (promocijska fotografija)

Rezervacije in informacije: 080 22 10 ali [email protected]

www.terme-dobrna.si

Terme Dobrna d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!